Over ons

DIEREN VERDIENEN HET ALLERBESTE 

Daar sta ik achter. Jouw hond, kat of ander huisdier verdient het allerbeste.

Met die gedachte begon ik vorig jaar ook met deze webshop. Als dierenfotografe kom ik natuurlijk vaak in contact met huisdieren.  Dan zag ik regelmatig dat er honden en katten met speeltjes speelden die helemaal niet zo veilig waren.  Sommige materialen zijn gewoon niet goed voor huisdieren waardoor ze zich kunnen verslikken in kleine stukjes of erger… .

Ook met snacks zag ik vaak foute keuzes.  Zo zijn de welbekende stokjes die tandplak zouden helpen verwijderen helemaal niet zo gezond voor je hond.  Er zit te veel suiker in en gluten, veel honden zijn allergisch voor gluten. Er zijn gezondere alternatieven!  Deze bieden we aan in de webshop.

STAY POSITIVE WITH PAWSITIVE THINGS

Ik ben Laura, dierenfotografe, dierenwebshopeigenaar en de grootste dierenvriend.

Als kind mocht ik opgroeien op de boerderij van mijn ouders.  Nachten lang bleef ik wakker als een koe moest kalven.  Elke melkkoe op de boerderij kreeg ook een naam want koeien hebben ook elk een eigen karakter. Mijn lievelingskoe is er nog steeds en wordt regelmatig voorzien van een hoop TLC. 😉 Dierenliefde, daar ben ik mee geboren, zit gewoon in mij en ik wist dat later als ik ‘groot’ was, ik zou werken met en voor dieren.  Na mijn stage bij een dierenarts en een diploma hondentrimmer koos ik ervoor om te gaan ondernemen. Als het maar met dieren te maken had.  Op dit moment zit ik ook niet stil want mijn opleiding hondentrainer ben ik aan het afronden.

Pawsitive Things is mijn ‘later als ik groot ben’ – realiteit!

DIEREN VERDIENEN HET ALLERBERSTE 

Maak jij je wel eens zorgen over je huisdier? Zou jij het ook fijn vinden als je zeker wist dat het plastic bot waarin je hond bijt, veilig is?  Of de krabpaal van jouw kat stevig genoeg is?  Zijn de snacks wel gezond?

Die vragen had ik dus ook.

Daarom dat mijn webshop gevuld is met enkel veilige honden- en kattenspeeltjes, gezonde snacks en leuke hebbedingetjes voor jou als baasje!

KIES VOOR VEILIG EN GEZOND